Nederlandse Hartstichting

Dam tot Dam Loop
150 miljoen euro voor R&D-projecten gericht op vroege ziektediagnose en behandeling
Persbericht van de Universiteit Utrecht en de Nederlandse Hartstichting
Dam tot Dam Loop
3-4-2008
Bent u ook een Hart-loper?
Op 21 september is de Dam tot Dam Loop. Deze loop zal ook dit jaar zo'n 30.000 lopers van de Prins Hendrikkade in Amsterdam naar het centrum van Zaandam voeren. Het is een groots sportevenement en ook de plek om u in te zetten voor het goede doel!

Vorig jaar hebben 80 enthousiaste lopers laten zien dat ze de Nederlandse Hartstichting een warm hart toedragen. Mede dankzij de sponsors Pon en Medtronic liepen zij EUR 14.500 bij elkaar.

Ook dit jaar zoekt de Hartstichting enthousiaste hartlopers, die zin hebben om lekker mee te lopen en zich tegelijkertijd in te zetten voor het goede doel. Dit jaar bestaat ook de mogelijkheid om als hartloper zowel de 4 als de 10 Engelse Mijl te lopen in een van onze teams.

Lijkt het u wat? U kunt zich nu opgeven voor het hartloper-team en de Hartstichting betaalt het inschrijfgeld. U mag dan starten in een speciaal voor goede doelen ingericht startvak direct achter de wedstrijdlopers. Ieder lid van onze teams ontvangt een groepsfoto en mag na afloop gebruik maken van extra faciliteiten in het VIP-Businessdorp (waaronder gebruik van zwembad en massages). Natuurlijk zorgen wij dat al onze teamleden duidelijk herkenbaar zijn in het hartlopershirt.

De Hartstichting vraagt u in ruil daarvoor om een minimaal sponsorbedrag van EUR 100. Dit mag u zelf doneren of u kunt zich laten sponsoren door familie, kennissen en werkgevers. Zij zouden u bijvoorbeeld een bedrag per kilometer kunnen geven om te doneren aan de Hartstichting.

Wandelaars kunnen op zaterdag 20 september een duit in het zakje doen. Alle wandelaars krijgen bij sponsoring van minimaal 25 euro een origineel Hartstichting Wandelshirt. Het shirt wordt eigendom van de wandelaar. Wilt u ook meewandelen voor de Hartstichting? Benader dan mogelijke sponsoren binnen uw kennissenkring en vraag om een aanmeldingsformulier en een sponsorformulier.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de Nederlandse Hartstichting, postbus 132, 3723 MB in Bilthoven, 030-2290244 of hartloper@hartstichting.nl

U kunt zich aanmelden per mail hartloper@hartstichting.nl. Meer informatie over de Hartstichting is te vinden op www.hartstichting.nl. Meer informatie over de route en bereikbaarheid van de Dam tot Damloop is te vinden op www.damloop.nl.