Gemeente Maassluis

Wie wint de Sport Award 2008 Buitengewoon Maassluis?

Op zondag 21 september, de Dag van de Vooruitgang, maakt wethouder Joop Luijendijk de winnaars bekend van de eerste editie van de sportprijsvraag van het Sportservicepunt Maassluis. De Sport Award 2008 `Buitengewoon Maassluis' benoemt drie prijswinnaars. De winnende sportverenigingen in Maassluis ontvangen een geldbedrag van EUR 1.500, EUR 1.000 of EUR 500, dat zij kunnen besteden aan sportactiviteiten en/of sportmaterialen.

Vanaf mei 2008 zijn alle sportaanbieders in Maassluis opgeroepen om `buitengewone' sportactiviteiten in te schrijven voor de Sport Award 2008 `Buitgewoon Maassluis'. Het aantal inschrijvingen bij het Sportservicepunt van de gemeente Maassluis was boven verwachting: 20 sportverenigingen dingen mee naar de titel. Tijdens de zomermaanden boog de jury, bestaande uit wethouder Joop Luijendijk, voorzitter van de Maassluise Sport- en Recreatieraad Gerard van der Wees en sportcoördinator Suzanne van Reij, zich over de inschrijvingen en heeft een keuze gemaakt.

Welke sportverenigingen de prijzen van de Sport Award 2008 in ontvangst mogen nemen, wordt bekend gemaakt op zondag 21 september om 16.45 uur bij de stand van de Dag van de Vooruitgang op de brug tussen de Markt en de Nieuwstraat in Maassluis.