BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 17 september 2008

EDDY ZOËY IN DE AANBIEDING

BNN radioprogramma ZoëyZo aanstaande zondag live vanuit Batavia Stad

Eddy Zoëy gooit zichzelf in de verkoop! Nou ja, zijn persoonlijke spullen dan. Zondag 21 september zendt ZoëyZo tussen 12.00 en 15.00 uur live uit, vanuit de BNN-winkel in Batavia Stad bij Lelystad. De live-uitzending staat geheel in het teken van de feestelijke uitverkoop. Voor ¤5,73 kun je namelijk een persoonlijk Eddy-item bemachtigen, inclusief BNN-lidmaatschap. Het shoppende publiek wordt daarnaast door Eddy en zijn secretaresse Tessel getrakteerd op live-optredens van artiesten als de 3J's en Spacekees. Een TV-kok zorgt voor heerlijke hapjes en er staat een team van visagisten en kappers klaar om uitgebluste dames een makeover te geven. Dus grijp zondag je kans en kom naar de live-uitzending van ZoëyZo in Batavia Stad!

De uitzending is onderdeel van de BNN-ledenwerfcampagne. Want BNN wil doorgroeien! BNN heeft meer ideeën en wil meer programma's maken dan op dit moment als B-omroep mogelijk is. Daarom zet BNN zichzelf te koop. Met de ledenwerfcampagne 'Koop Dit, Word Lid' kan iedereen, door lid te worden voor ¤5,73 per jaar, een stukje van BNN en haar programma's kopen. Op bnntekoop.nl is van alles te koop: van BNN-vloerbedekking met echtheidscertificaat tot Lama-DVD's. En van een origineel Spuiten en Slikken T-shirt tot Try Before You Die condooms.

Benieuwd naar alle producten? Kom shoppen in de echte BNN- winkel in Batavia Stad. In september kun je daar iedere zaterdag en zondag terecht om lid te worden van BNN en een mooi cadeau uit te zoeken.

ZoëyZo is iedere zaterdag en zondag te beluisteren van 12.00-15.00 uur bij BNN op 3FM.

;;;

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, nienke.van.ankeren@bnn.nl