Yoga voor een betere wereld


WISH, sport & begeleiding organiseert 'n workshop Zonnegroet tijdens Global Mala Project `08

VUGHT, 20080908 -- In het weekend van 21 en 22 september vindt voor de eerste keer het Global Mala Project plaats. Yogastudio's over de hele wereld organiseren proeflessen, meditatielessen, demonstraties en clinics. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om yoga te doen, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin voor een goed doel doet. Ook WISH, sport & begeleiding doet mee aan het Global mala project met een bijzondere yoga workshop.

Global Mala
Het Global Mala Project is in het leven geroepen om meer mensen kennis te laten maken met yoga en informatie te verstrekken over yoga en gezondheid. Het is een initiatief van yogadocente Shiva Rea in samenwerking met Global Yoga Community. In Nederland wordt de Global Mala ondersteund door het tijdschrift Yoga en YogaTV. Global Mala Project krijgt onder meer steun van vele VIP's die als ambassadeur optreden, zoals Christy Turlington, Russell Simmons en Ziggy Marley.
Elke yogadocent, wereldwijd, draagt zijn les op aan een goed doel. Deelnemers dragen vrijwillig bij wat ze kunnen missen. Zo leveren wij met z'n allen energie en financiële steun voor een betere wereld.

Right to Play!
Yoga doen voor vrede op aarde. Tijdens de Global Mala doen alle yogi's mee voor een goed doel. Voor het onderkennen van wereldproblematiek op de United Nations International Day of Peace. In 30 landen worden evenementen georganiseerd voor uiteenlopende doelen, zoals de bestrijding tegen de opwarming van de aarde en AIDS doelen. WISH, sport & begeleiding zal in dit bijzondere weekend samenwerken met Right to Play. Right To Play is een humanitaire organisatie die ernaar streeft alle kinderen ter wereld te laten sporten en spelen.

WISH, sport & begeleiding
De Global Mala bij WISH wordt gegeven op zondag 21 september, van 10:30 uur tot 13:00 uur. Deze yogales in Theater De Speeldoos te Vught staat geheel in het teken van de Zonnegroet. De Zonnegroet is een combinatie oefeningen achter elkaar. De houdingen zijn in deze combinatie een zeer oude, vitaliserende techniek, die bij regelmatige en verstandige beoefening de gezondheid verbetert en versterkt. De actieve yogales zal uiteraard bestaan uit het veel beoefenen van Zonnegroeten en daarnaast wordt er informatie gegeven over deze oefeningen, de achtergrond en betekenis.
Doe mee: Yoga voor een betere wereld, kijk op www.wishtraining.nl/nieuwtjes/index.php, tel: 0736901673.





Ingezonden persbericht