Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

STREETBEAT FESTIVAL 2008 KOMT NAAR SCHIEDAM!

Eindelijk is het zover! Op zondag 21 september zal de eerste editie van het Streetbeat Festival plaatsvinden op het Bachplein in Schiedam. Tijdens dit festival kunnen duizenden jongeren zich vermaken met het beste op het gebied van Streetculture. Muziekstijlen als urban-eclectic, hiphop, dancehall en reggeaton zullen tijdens Streetbeat door zowel deejay's als live optredens te horen zijn.

Naast de live optredens van diverse bekende nationale en plaatselijke artiesten is er bij Streetbeat genoeg te beleven. Streetbeat is niet alleen gefocust op muziek, maar biedt een mix van de Streetculture gerelateerde elementen zoals dans, sport, games, streetart en lifestyle. Meet je voetbal skills met straatvoetballers in de Panna K.O. kooi of toon je vingervlugheid op de PS2 consoles. So you wanna be a model? Laat jezelf dan "restylen" en fotograferen bij de speciale fotostand van Streetbeat.

Voor het plaatselijk talent is er een speciale Streetbeat "open stage". Aanmeldingen en meer informatie is te vinden op de website.

Hieronder het programmaoverzicht van het hoofdpodium:

LIVE ACTS MET O.A:
DARRYL (hitsingle: eeyeeyo), PHATT (rmxcr), GHETTO FLOW, CASUEL, XCELLENT, D-KAYA, MISS DEE, PRO-X, RMB, MAVE, SIN, RUDEBEATS (beatbox show) en KARIM & RAILY (breakdance show)

DEEJAYS
FUNKY FRESH / MENACE / DEEPCOVER / DAH COSTA

Datum: zondag 21 september
Tijd: 14:00 uur-21:00 uur
Locatie: Bachplein - Schiedam

Toegang: Gratis!

Surf voor meer informatie naar: www.streetbeatfestival.nl