Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wat: Presentatie eerste collectie hoeden voor mensen zonder haarin Leeuwarden Waar: Chapeau voor Buren, hoofdpodium, centrum van Buren (Betuwe); Wanneer: Zondag 21 september 16.30 uur;
Wie: Hoedenatelier Eltsenien, Anneke Langenberg.

never fully dressed without a smile

Onlangs heb ik in Leeuwarden mijn nieuwe atelier mogen betrekken op de Koningsstraat 10, hoek Tweebaksmarkt, tegenover het Fries Museum. Hoedenatelier Eltsenien, het oude Friese woord voor iedereen.

enkele modellen uit de collectie: "Eltsenien" ©

Hoeden en accessoires voor iedereen. Voor mensen 'met' haar, maar nu ook gespecialiseerd in hoeden voor mensen 'zonder' haar. Er is een speciale ruimte aanwezig om in privacy hoeden te passen. De wens om voor mensen zonder haar prettig zittende maar ook leuke hoeden te ontwerpen speelde al 3 jaar door mijn hoofd. Mijn ontmoeting met Wilma Kamphorst, bestuurslid en initiatiefneemster van het Toon Hermanshuis in oprichting (www.toonhermanshuisfryslan.nl), inloophuis voor mensen met kanker, heeft mij geïnspireerd om deze collectie tot stand te brengen. De hoeden zijn naadloos en zacht aan de binnenkant en hebben een verlengde nek. Zoals meerdere van mijn ontwerpen kunnen deze hoeden ook weer op verschillende manieren gedragen worden. Eigenlijk zijn het hoeden die door iedereen gedragen kunnen worden, met en zonder haar, maar door de naadloze en zachte binnenkant, en de verlengde nek zijn ze comfortabel voor de kwetsbare hoofdhuid. De eerste collectie wordt geshowd op Chapeau voor Buren op zondag 21 september a.s. Deze dag staat voor de 9e keer helemaal in het teken van de hoed. (www.chapeauvoorburen.nl). Blij ben ik met de toezegging van Wilma Kamphorst om het openingswoord te doen.

Graag geef ik U meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Hoedenatelier Eltsenien
Anneke Langenberg 06-13010544
Koningsstraat 10 info@jojotheater.com
8911 KV Leeuwarden www.jojotheater.com


---- --