Politie Brabant-Noord

Rijden onder invloed

Regio, 21-09-2008

Op de Dr. Van Helvoortstraat in Boxtel werd vrijdagnacht een 29-jarige man uit die plaats aangehouden voor rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen dat de man door rood licht reed en hielden de man staande. De man werd na verhoor op het bureau met een transactievoorstel heengezonden.

In Heeswijk-Dinther werd vrijdagnacht een 61-jarige man uit die plaats aangehouden op Hopveld voor rijden onder invloed. De man werd na verhoor op het bureau met een transactievoorstel heengezonden.

Een 25-jarige man uit Dreumel is vrijdagnacht op de Spoorlaan in Oss aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau bleek dat de man niet meer in bezit was van een geldig rijbewijs, wegens vaker rijden onder invloed. De auto van de man is in beslag genomen.

Een 21-jarige beginnend bestuurder uit St. Michielsgestel werd vrijdagnacht op de Deken van Miertstraat in Veghel van de weg geplukt. De jongen had vier keer te veel gedronken en is met een rijverbod en een boete heengezonden.

Op de Bigittinessenstraat in Uden is vrijdagnacht een 31-jarige Poolse man aangehouden voor rijden onder invloed. De man is na verhoor met een rijontzegging van zes uur en een boete heengezonden.

Een 17-jarige bromfietser uit St.Michielsgestel werd vrijdagavond op de Joannes Zwijsenlaan in Oss aangehouden voor rijden onder invloed en zonder helm. Na verhoor werd de jongen, met twee boetes op zak, heengezonden.

Op de Oude Vlijmenseweg in 's-Hertogenbosch werd op vrijdagnacht een 57-jarige Bossche bromfietser aangehouden voor het rijden onder invloed en zonder helm. Op het bureau bleek dat het rijbewijs van de man al ingevorderd was.