Politie Zuid-Holland-Zuid

21/9 080921_Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 21-09-2008 o Persberichten district II

MANNEN AANGEHOUDEN
GORINCHEM Twee mannen van 30 en 32 jaar uit Den Haag zijn op 20 september op de Vlietskade in Arkel aangehouden. Ze zouden samen in een auto hebben gezeten en met deze auto op de Willem van Arkellaan meerdere malen tegen een andere auto zijn gebotst. De twee zouden vervolgens ook op de bestuurder van deze auto, een 38-jarige man uit Gorinchem, zijn ingereden. Waarom dit gebeurde, is onbekend en wordt nog onderzocht. De politie werd gewaarschuwd en agenten vonden de twee in Arkel. De bestuurder is in verzekering gesteld, zijn 30-jarige passagier is na verhoor in vrijheid gesteld.

KNUPPEL EN MES
ALBLASSERDAM Een 16-jarige jongen uit Papendrecht is op 21 september in de vroege nacht op de Ruigenhil aangehouden. Een getuige zag dat hij een knuppel bij zich had en waarschuwde de politie. Agenten vonden de jongen op de Ruigenhil en hielden hem aan. De jongen verklaarde ongevraagd niet alleen een knuppel bij zich te hebben, maar ook een mes. Beide zijn in beslaggenomen. De jongen is een nacht gehouden en wordt verhoord.

VERKEERSBORD
ALBLASSERDAM Een 20-jarige man uit Alblasserdam is op 21 september aangehouden.Getuigen zagen hem op de kruising Plantageweg/Van Eesterensingel een verkeersbord wegnemen en verderop op de Plantageweg in een sloot gooien. Agenten hielden hem kort daarop aan. De aanhouding vond s nachts plaats. De verdachte heeft de rest van de nacht in de cel doorgebracht en wordt verhoord.

JONGEMAN VAN VALT VAN FIETS
PAPENDRECHT Een jongeman is op 21 september op de Burgemeester Keijzerweg van zijn fiets gevallen. Hij mist enkele tanden en had een flinke snee in zijn kin. Hoe het kwam dat hij viel, is onbekend gebleven. Agenten bestelden voor hem een taxi om hem naar de eerste hulp in Dordrecht te laten vervoeren. Juist toen zij de persoonsgegevens van de jongen wilden noteren, werden de agenten weggeroepen voor een andere melding. Daardoor zijn de gegevens van de jongen onbekend gebleven.