Gemeente Hulst


Persbericht - 20.09.2008

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding

Gezien hun verdiensten voor de gemeenschap, krijgen de heren Th.M. van den Brande, E. Verstraeten en J.R.J. van de Walle en op zaterdag 20 september 2008 uit handen van locoburgemeester Diana van Damme - Fassaert een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Alle 3 de heren zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Namens Hare Majesteit reikt loco-burgemeester Diana van Damme - Fassaert deze Koninklijke Onderscheidingen omstreeks 17.30 uur uit in gemeenschapscentrum Malpertuus aan de Malpertuuslaan 6 te Clinge. De Judovereniging Clinge viert op die avond haar 40-jarig bestaan.

Theo van den Brande, Eugène Verstraeten en Jan van de Walle zijn vanaf de oprichting in 1968 betrokken bij Judovereniging Clinge. Tot 1997 vormden zij samen het bestuur van deze club. In 1997 gaven zij de fakkel door aan een jongere generatie. Tot op heden verlenen zij echter nog steeds hand- en spandiensten bij activiteiten van de club. De heren zijn inzetbaar op alle fronten.
Zij verkopen loten bij de jaarlijkse loterij, helpen bij de toernooien en zijn keukenhulp bij het jaarlijkse judokamp.

Met recht kunnen de heren van den Brande, Verstraeten en van de Walle worden gekwalificeerd als personen die zich langdurig ten bate van de samenleving hebben ingespannen en als personen die hun verantwoordelijkheid ten opzichte van hun leefomgeving niet uit de weg zijn gegaan.

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: communicatie@gemeentehulst.nl

overige persberichten