Gemeente Aalburg


Kennismakingsbezoeken burgemeester Naterop
naterop internet.jpg

Zoals al eerder is vermeld gaat burgemeester Naterop de komende tijd kennismakingsbezoeken brengen aan alle kerkdorpen.

Hij wordt daarbij zo veel mogelijk vergezeld door zijn vrouw en de raadsleden die in het desbetreffende kerkdorp wonen.

De opzet van deze bezoeken is de burgemeester een indruk te laten krijgen van wat er allemaal in de dorpen leeft en te doen is. Natuurlijk kan het niet meer dan een indruk zijn. Het is namelijk niet mogelijk van alle facetten van een dorp kennis te nemen.

Het middagprogramma wordt vooral besteed aan het bezoeken van projecten en instanties.

Het avondprogramma staat in het teken van ontmoeting met de burgers.

Met de inwoners zal dan o.a. van gedachten gewisseld worden over hoe men het wonen en leven in z'n eigen kerkdorp ervaart, wat er allemaal goed gaat en wat voor wensen er leven.

De planning voor de bezoeken ziet er als volgt uit:

Babyloniënbroek donderdag 2 oktober

Drongelen woensdag 8 oktober

Eethen woensdag 15 oktober

Genderen woensdag 29 oktober

Meeuwen donderdag 6 november

Wijk en Aalburg donderdag 20 november

Veen donderdag 27 november

De bijeenkomsten met de inwoners beginnen allemaal om 20.00 uur. De plaats van samenkomst wordt nog nader bekend gemaakt.

Heeft u tips voor de burgemeester voor wat betreft de te bezoeken projecten, laat het ons dan weten. Mogelijk kan dit in het programma ingepast worden.

Ook als u onderwerpen heeft die naar uw mening besproken moeten worden tijdens de kennismakingsavond met de burgers, geef die dan aan ons door. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen.

Voor nadere informatie over de bezoeken kunt u bellen met de gemeentevoorlichter Kees Noorloos (0416-698705) of een email sturen: communicatie@aalburg.nl

De burgemeester hoopt dat velen naar deze bijeenkomst komen om op die manier nader kennis te maken met de inwoners en te horen wat er allemaal in de diverse kerkdorpen gebeurt.

Kennismakingsbezoeken burgemeester Naterop