Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 23 september 2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering
dd. 16 september 2008

2. Best.secr Uitnodiging receptie ivm 10-jarig Beslissen wie gaat. Weth. V.d. bestaan De Rooise Doomelklanken d.d. Berk en 5-10-2008. Hendriks gaan.
3. Best.secr Evaluatie Rooi(s)e Draad. De uitkomsten van de workshop evaluatie Rooi(s)e Draad Akkoord. ter kennisname voorleggen aan de raad.
4. BEZ-BC 2e Berap 2008. 1. instemmen met voorleggen 2e Berap 2008 (incl. Akkoord. bijlagen WWB/WMO) aan de raad; 2. instemmen met het raadsvoorstel 2e Berap 2008.


5. PBZ-BW Verzoek wijzigen agrarisch bouwvlak Besluiten medewerking te verlenen aan de Akkoord. oostelijke randweg 2 v.r.v. dhr.v.d. vormverandering van het agrarisch bouwvlak. Meerakker.

6. PBZ-BW Principe-verzoek Azaleastraat 3. 1. een negatief principestandpunt innemen t.a.v. de Akkoord. wenselijkheid van een herberg tbv een groepsaccommodatie in het centrum Nijnsel; 2. indien het college afwijkt van het onder punt 1. gestelde en toch een principestandpunt in mocht nemen, verzoeker in de gelegenheid stellen een bedrijfsplan in te dienen omtrent de exploitatie van de beoogde herberg.


7. PBZ-WIZ Samenwerking in de 1. instemmen met het convenant Jeugdgezondheidszorg; Akkoord. jeugdgezondheidszorg. 2. instemmen met de aanwijzing van het Dagelijks Bestuur van de GGD Hart voor Brabant als Stuurgroep jeugdgezondheidszorg; 3. niet instemmen met het verzoek tot mandatering van de bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de jeugdgezondheidszorg 0-19 jaar aan het bestuur van de GGD zolang de inhoud en de reikwijdte van de gevraagde mandatering niet concreet is;

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 23 september 2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. 4. het convenant en het besluit van het college ter kennis brengen aan de raadscommissie.


8. SLZ Exploitatie sociaal cultureel educatief Instemmen met raadsvoorstel inhoudende: Akkoord. jongerencentrum Mariëndael. 1. kennisnemen van de reactie van het college op het rapport; 2. instemmen met het plan van aanpak zoals is overeengekomen met het Stichtingsbestuur en de vaste gebruikers van Mariëndael; 3. kennisnemen van de in de memo "Jaarrekeningen 2006 en 2007 van de Stichting Mariëndael" gedane conclusies en derhalve geen extra middelen aan de Stichting te verstrekken.


9. SLZ-IG Agenda Commissie Overleg en Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. Voorlichting Milieuhygiëne vliegbasis Eindhoven d.d. 17-9-2008.

10. OSZ-JZ Uitspraak beroep/voorlopige voorziening Kennisnemen van de uitspraak van de Rechtbank waarbij Akkoord. Koenders (kapvergunning). het verzoek om voorlopige voorziening van dhr. Koenders inzake de kapvergunning is afgewezen en waarbij tevens uitspraak in hoofdzaak is gedaan.
11. PBZ-BW Verzoek om voorlopige voorziening BP Kennisnemen van de uitspraak van de Raad van State op Akkoord. partiële herziening buitengebied 1997, een verzoek om schorsing van het besluit van Eversestraat. Gedeputeerde Staten tot goedkeuring van het BP Partiële herziening buitengebied 1997, Eversestraat. Bij uitspraak van 9-9-2008 heeft de voorzitter van de Raad van State het verzoek afgewezen.
12. PBZ-WIZ Subsidies 2008 maatschappelijke 1. kennisnemen van het beleidskader 2008-2010 voor Akkoord. dienstverlening. maatschappelijke opvang, verslavingsbeleid en openbare geestelijke gezondheidszorg; 2. instemmen met de door het portefeuillehoudersoverleg Brabant NO voorgestelde inzet 2008 van beschikbare middelen; 3. de subsidiebeschikking voor GGZ collectieve preventie 2008 (aandeel van Sint-Oedenrode) vaststellen.


13. SLZ-EVO Kampeer- en accommodatiebeleid Sint- Het eindverslag inspraak vaststellen en instemmen met de Akkoord. Oedenrode. voorgestelde aanpassingen.