Gemeente Boxtel


Aanvraag subsidie buitenlands beleid 2009

In het kader van het buitenlands beleid van de gemeente bestaan zowel op bestuurlijk niveau als op verenigingsniveau contacten tussen Boxtel en Wittlich in Duitsland. Daarnaast zijn er vanuit het particulier initiatief ook contacten met onder andere Polen en Roemenië in Oost-Europa en met derdewereldlanden in het kader van ontwikkelingssamenwerking.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php
Afhankelijk van enkele beleidsuitgangspunten en de begrotingspositie van de gemeente worden de initiatieven van particuliere zijde door de gemeente via een subsidiebijdrage financieel ondersteund.
Deze uitgangspunten zetten we voor u op een rijtje:ondersteuning van particuliere initiatieven, waarbij er vanuit wordt gegaan dat ook andere financieringsbronnen worden aangewend;de te ondersteunen activiteiten dienen een breed draagvlak onder de Boxtelse bevolking te hebben;na het indienen van een subsidieaanvraag wordt, afhankelijk van behoefte en blijkende noodzaak, eventueel subsidie verleend. In verband met het beperkte budget wordt hierbij volgens het beginsel wie het eerst komt, die het eerst maalt, te werk gegaan.na afloop van de activiteiten dient er een kort verslag gemaakt te worden van de activiteiten en van de wijze van besteding van de subsidiebijdrage.Als u van plan bent om in 2009 activiteiten in dit kader te organiseren en u heeft nog geen subsidieaanvraag ingediend dan kunt u bij de gemeente een aanvraag indienen. Een gemotiveerde aanvraag dient u dan vóór 15 november 2008 te richten aan het College van burgemeester en wethouders van Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Heeft u al een subsidieaanvraag voor 2009 ingediend dan hoeft u dit niet opnieuw te doen.Meer informatie?
Voor nadere informatie over deze subsidieregeling kunt u contact opnemen met Ilse Fischer van de afdeling Centrale Ondersteuning, (0411) 655838.

25-09-2008


Gemeente Boxtel
0411 - 655 911
gemeente@boxtel.nl