Gemeente Helmond


Earth vrijdagavond gratis in openlucht

Op vrijdag 26 september om 8 uur s avonds kunt u gratis in de openlucht genieten van de schitterende film 'Earth' op plein bij Boscotondo.

De film draaide vorige week vrijdag al in de wijk Mierlo-Hout als onderdeel van een energiebesparingsactie. Met de vertoning in het centrum van Helmond wil de gemeente ook de rest van Helmond de kans bieden om in de buitenlucht te genieten van Earth. U bent dus van harte uitgenodigd.

'Earth' is 26 september te zien op plein bij Boscotondo Earth

'Earth' is een indrukwekkende film met prachtige beelden over het leven op aarde. De film volgt de dagelijkse strijd met de natuur van onder meer een bultrugwalvis, een ijsbeer, een schildpad en een olifant tijdens de verschillende seizoenen.

Filmhuis open

De openluchtvoorstelling op 26 september begint om 20.00 uur bij het Frans Joseph van Thielpark nabij het Filmhuis. De toegang is gratis. Het bijzondere is dat de installatie waarmee de film vertoond wordt, de zogenaamde Solar Cinema, werkt op zonnestroom. De zitplaatsen bij de voorstelling worden verzorgd door het Filmhuis. Het Filmhuis is bovendien geopend voor een drankje.