Ingezonden persbericht


Spetterend muzikaal openingsweekend bij theater Agora in Lelystad

Het weekend van 26 en 27 september wordt heel bijzonder. Met optredens van drie tribute-bands, die nauwelijks, of beter gezegd niet van 'echt' te onderscheiden zijn. The Eagles, the Beatles en U2 kunt u weer 'live' beluisteren in 'The Tribute Timemachine'. Een prachtige gelegenheid om al die fantastische nummers van toen weer eens te beluisteren. Van 'Hotel California' tot 'She Loves you'. En van 'Get back' tot 'Sunday Bloody Sunday'.

The Dutch Eagles
Welcome back to Hotel California
vrijdag 26 september 2008 - 20.15 uur

The Eagles bijten het spits af in 'The Tribute Timemachine'. En dat doen ze bijzonder realistisch en super overtuigend. Vorige zomer traden The Dutch Eagles maar liefst 22 keer op tijdens het prestigieuze Fringe Festival in Edinburgh. En ze werden door Radio 2 uitgeroepen tot de beste tribute-band van Nederland. Welkom bij deze weergaloze show! Met een sound die perfect is, prachtig licht en tal van spectaculaire videobeelden. Geniet nog éénmaal live van hits als 'Take it easy', 'New Kid in Town' en natuurlijk 'Hotel California'.

The Fabulous Wannebeatles
Yeah, yeah, yeah
zaterdag 27 september 2008 - 20.15 uur

The Fabulous Wannabeatles zijn net zo oud als de echte Beatles toen de Beatlemania op zijn allerhevigst was. Ze spelen elk nummer tot op de noot nauwkeurig. Ze hebben dezelfde maatpakken aan, spelen op dezelfde instrumenten en gebruiken dezelfde versterkers als toen. Zelfs hun Liverpoolse accent is identiek. Als dromen werkelijkheid kunnen zijn, is dit zo'n droom. Van 'She loves you' tot 'Get Back' en al die pareltjes en diamanten die daar tussen liggen.

U2-NL
In the name of U2
zaterdag 27 september 2008 - 22.30 uur

U2-nl is een tribute-band die nauwelijks van het origineel te onderscheiden valt. In het afgelopen jaar werd tijdens een tour door 7 landen hiervoor het klinkende bewijs geleverd. Ruim 2 uur lang klinken en knallen de grootste hits van 's werelds grootste rockband aller tijden voorbij. Inclusief een flitsende lichtshow en een videoperformance op drie megaschermen. Dit geweldige live-concert start in Dublin eind jaren '70 en eindigt bij de laatste grote 'Vertigo Tour' van U2.

Een Paspartout voor The Eagles, The Beatles en U2 kost E 50,--

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij de Agora theaterkassa aan de Agorabaan 12 op ma t/m vrijdag van 11.00 - 15.00 uur. Of telefonisch te reserveren op 0320 - 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.


---



Ingezonden persbericht