Politie Zeeland


---


Z-1894-2008 Onder invloed op brommobiel, Terneuzen
Vrijdagavond rond 22.00 uur is een 38-jarige vrouw uit Terneuzen, aan de Frederik van Eedenstraat in Terneuzen aangehouden wegens het onder invloed besturen van haar brommobiel.
De vrouw reed op haar brommobiel over de Frederik van Eedenstraat en nuttigde, tijdens het rijden, bier. Hierop werd ze aangehouden. Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Ze kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 7 uur.

O-1895-2008 Rijden onder invloed, Wemeldinge
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur is een 20-jarige man uit de gemeente Kapelle, bij een alcoholcontrole aan de Chezeeweg in Wemeldinge, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Z-1896-2008 Rijden onder invloed, Hulst
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15 uur is een 33-jarige automobilist uit Hulst, bij een alcoholcontrole aan de Clingeweg in Hulst, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-1897-2008 Doorrijden na aanrijding, Goes
Zaterdagochtend rond 07.30 uur vond er op de Ringbaan West in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 17-jarige bestuurder van de bromfiets uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Ringbaan West. Toen hij rechts de spoorwegovergang over wilde steken werd hij aan de achterzijde aangereden door een personenauto.
Door de aanrijding kwam de bromfietser ten val waardoor zijn voertuig aan de voor-, achter- en linkerzijde beschadigd raakte. De jongen hield aan de val pijnlijke plekken op beide benen over. De bestuurder van de personenauto reed na de aanrijding door in de richting van de Zuidvlietstraat.

O-1898-2008 Aanhouding in Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.50 uur is een 20-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland, aan de Westhavendijk in Goes aangehouden.
De man wordt ervan verdacht kort daarvoor vernielingen te hebben gepleegd aan twee gebouwen aan de J. Antonides v.d. Goeskade in Goes. Van beide gebouwen zijn er deuren geforceerd en ruiten vernield.
Van een auto, die in dezelfde straat geparkeerd stond, is een ruit vernield.