FDC Financieel Planners & Adviseurs kiest voor Faster Forward Elements

29/09/2008 08:48

Faster Forward B.V.

Onlangs zijn de contracten ondertekend voor de implementatie van Faster Forward Elements als CRM/ERP oplossing voor FDC Financieel Planners & Adviseurs en haar 70 aangesloten kantoren.

Ron Schulte Fischedick, directeur van FDC Financieel Planners & Adviseurs. "Voor de komende twee jaar hebben wij als doelstelling om tot een organisatie van 100 tot 150 kantoren te komen. Zo'n doelstelling is natuurlijk prachtig, maar we moeten er wel voor zorgen dat de brede advisering aan de klant geborgd blijft binnen onze organisatie. Deze advisering mag niet anders gebeuren dan vanuit het klantperspectief. Daartoe hebben we de FDC Adviesmethode ontwikkeld, een eigen adviesmethode die voldoet aan de criteria van excellente advisering. FDC maakt hiermee een begin met het structureel aanbieden van financiële planning bij haar klanten. Faster Forward Elements moet ons daarvoor de noodzakelijke ICT ondersteuning bieden.

De afgelopen maanden hebben wij het systeem ingericht naar onze eisen en wensen. We staan nu aan de vooravond om het uit te rollen naar de bij FDC aangesloten kantoren. Wat ons aanspreekt aan Elements is de integratie van alle bedrijfsprocessen, de mogelijkheid tot registratie van alle financiële producten, uren & projectplanning en CRM in één applicatie en dan ook nog volledig webgebaseerd is zeer bijzonder. Wij hebben veel vertrouwen in de gekozen oplossing en de samenwerking met Faster Forward. Ook omdat de visie die Faster Forward heeft op ontwikkeling van software voor de financiële dienstverlening absoluut aansluit op onze dienstverlening."

André van Nieuwenhuijzen, CEO van Faster Forward: "FDC is een vooruitstrevende en dynamische organisatie en een organisatie die prima bij Faster Forward past. Wij zijn zeer verheugd dat FDC Financieel Planners & Adviseurs vertrouwt op de kennis en kunde van Faster Forward en Elements gaat inzetten."





http://www.fasterforward.nl