Wereld Natuur Fonds Nederland

+0200"

Persbericht

26 september 2008

Kinderen zingen mee met vernieuwde serie Bamboeclub-tv

Bij JETIX start vanaf maandag 29 september een nieuw seizoen van Bamboeclub-tv. Het gaat om een serie van elf nieuwe afleveringen waarin presentator Jelle Amersfoort de kids aanmoedigt mee te zingen met liedjes over wilde dieren, zoals de olifant, dolfijn en de panda. Bamboeclub-tv wordt geproduceerd door IDTV in samenwerking met JETIX en het Wereld Natuur Fonds (WNF).

In dit tweede seizoen is Bamboeclub-tv van maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur te zien in het JETIX Play-blok. Deze nieuwe serie afleveringen is vergeleken met het eerste seizoen anders qua opzet. Kinderen worden nu meer aangemoedigd om mee te doen met het programma door bijvoorbeeld mee te zingen met de aanstekelijke liedjes van Jelle Amersfoort. De liedjes gaan over de kenmerken van alle wilde dieren en met de swingende beats zal het moeilijk zijn om niet mee te dansen!

WNF-Bamboeclub

De WNF-Bamboeclub is van start gegaan in maart 2005 en heeft 24.000 leden. De club is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. WNF-Bamboekidsz ontvangen 10 keer per jaar een leuk en leerzaam clubblad, de PipaPanda. Ook hebben ze een speciale clubpas die recht geeft op gratis toegang of korting op entreekaarten voor dierentuinen, attractieparken en natuurmusea. De Bamboeclub heeft een eigen website (www.bamboeclub.nl) en een televisieprogramma op JETIX Play (Bamboeclub-tv).

////////////////////