Politie Zeeland


---


W-1909-2008 Automobilist rijdt op stenen muur van rotonde in Middelburg
Op de Schroeweg in Middelburg is maandag omstreeks 04.15 uur een 32-jarige Vlissingse automobilist, die uit de richting van Middelburg kwam, op de rotonde ter hoogte van de Mortiere tegen de stenen muur gereden.
De man, die ongedeerd bleef, had meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur. Zijn auto en de stenen muur raakten beschadigd.

W-1910-2008 Jeugd gooit kluiten naar passerende auto's, Vlissingen
Op de Sloeweg, ter hoogte van Westerzicht, zijn zondagavond diverse auto's door twee jongens bekogeld met kluiten.
Een bestelbus liep daardoor schade op. De bestuurder, een man uit de gemeente Terneuzen, was achter de jongens aangelopen, maar was ze kwijtgeraakt. Het gaat om twee jongens tussen de 12 en 15 jaar. De ene jongen had blond haar en was gekleed in een groene trui en een donkerblauwe broek. De andere jongen had donker haar. Hij droeg een roze trui en een donkere broek. De politie zoekt getuigen of mensen die deze twee jongens kennen. Men wordt verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.

W-1911-2008 Scooterdief betrapt en aangehouden, Middelburg
Op de Kousteensedijk in Middelburg werd zondag om 18.25 uur een 18-jarige inwoner van Oost-Souburg aangehouden wegens een poging van diefstal van een scooter in de Zusterstraat.
Tijdens de diefstal werd hij op heterdaad betrapt door een getuige. Deze ging de 18-jarige nog achterna toen hij er, zonder scooter, vandoor ging, maar verloor hem uit het oog. De politie heeft de Oost-Souburger uiteindelijk aangehouden op de Kousteensedijk. De scooter was bij de poging tot diefstal beschadigd geraakt. De 18-jarige is in verzekering gesteld en de zaak is nog in onderzoek.

W-1912-2008 Diefstal motor in Middelburg
Op de Jadeplaats in Middelburg werd afgelopen weekend een motorfiets gestolen.
De motorfiets, die met een stuurslot stond afgesloten, betreft een rode Honda met kenteken MJ-ZV-45. De waarde is niet bekend.

O-1913-2008 Diefstal uit auto, Scharendijke
Zondag tussen 12.00 en 14.00 uur werd op de Rampweg in Scharendijke een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een kinderbuggy gestolen. De waarde is niet bekend.

Z-1914-2008 Diefstal aanhangwagen, Walsoorden
Afgelopen weekend werd bij de Zeedijk in Walsoorden een éénassige aanhangwagen gestolen.
De waarde van de aanhangwagen bedraagt meer dan duizend euro.

---- --