Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 30 september

* Tilburg: Seksueel misbruik

* Hurwenen: Fatale brand

* Amsterdam: Steekpartij

* Den Haag: Moord José Herrera Aguirre

* Amsterdam Moord Hassan Ait Khouda

* Boom (België): Onbekende dode man

* Amstelveen: Liquidatie Cor van Hout

* Resultaten en eventuele opgeloste zaken
Tilburg: Seksueel misbruik
In Tilburg fietst woensdag 27 augustus een 9-jarig meisje naar huis als een jongen haar klemrijdt, van de fiets duwt en ernstig seksueel misbruikt. Er is een compositietekening gemaakt van de nog jonge dader.

Den Haag: Moord José Herrera Aguirre
Dinsdag 1 juli, rond 23:45 uur, werd vlakbij zijn huis de 33-jarige José Herrera Aguirre vermoord, beter bekend onder zijn bijnaam Christian.

Amstelveen: Liquidatie Cor van Hout
Vrijdag 24 januari 2003 komt er een einde aan het leven van de 45-jarige Cor van Hout, één van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken. In Opsporing Verzocht een reconstructie van de laatste dag uit het leven van Van Hout, waarbij alle oude en nieuwe puzzelstukjes van de zaak bij elkaar komen.

Hurwenen: Fatale brand
In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 september, om 01.30 uur, werd er brand gemeld in een huis in de Wielewaallaan in het Gelderse Hurwenen. In het huis werden de lichamen van 2 mensen gevonden, die door vuurwapengeweld om het leven waren gekomen. Een derde man werd ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Amsterdam: Steekpartij
Zondag 31 augustus, omstreeks 22.20 uur, vond in de trein van Amsterdam CS naar Amsterdam Sloterdijk een vechtpartij plaats. 2 jongens steken op een mede-passagier in nadat hij klaagt over hun herrie.

Amsterdam: Moord Hassan Ait Khouda
Dinsdag 23 september, rond 20.20 uur, wordt op de Amsteldijk in Amsterdam de 28-jarige Hassan Ait Khouda doodgeschoten.

Boom (België): Dode man
Donderdag 3 juli werd in het water van de Rupel in Boom het lichaam gevonden van een tot nu toe nog steeds onbekende blanke man.