Uphantis benoemt Nicolette Kleisterlee tot Marketing & Communication Manager

Ede, 30 september 2008 - Uphantis heeft Nicolette Kleisterlee benoemd tot Marketing & Communication Manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het verder vergroten van de naamsbekendheid van Uphantis en is zij het centrale marketingaanspreekpunt voor de diverse business units.

"Uphantis is een eigenwijs bedrijf dat buiten de traditionele paden gaat om zijn doel te bereiken. Dat inspireert me en dat is voor mij een belangrijke reden om voor Uphantis te kiezen," zegt Nicolette Kleisterlee. "Ik hou van opbouwen en daar is bij Uphantis volop gelegenheid toe, want het is een snel groeiende organisatie met korte communicatielijnen. Dat Uphantis in de ICT branche actief is, vind ik ook aantrekkelijk. Software is niet tastbaar en dat betekent een extra uitdaging om dit met marketing communicatie meer tot de verbeelding te laten spreken. Verder geeft Uphantis volop mogelijkheden en ruimte voor persoonlijke groei. Dat helpt mij mijn grenzen te verleggen en dat geeft mij voldoening en energie."

Nicolette heeft diverse marketing communicatiefuncties vervuld bij onder meer SAP Nederland en Philips Software/NXP Software. Voor haar komst naar Uphantis was zij Hoofd Marketing Communicatie bij Respond.



Ingezonden persbericht