Gemeente Andijk


* Geri Kroezen opent nieuwe fitnessruimte in Sorghvliet

Geri Kroezen opent nieuwe fitnessruimte in Sorghvliet

23 sep 2008
In oktober start fitness voor senioren in Andijk. In verzorgingshuis Sorghvliet is een geheel nieuwe fitnessruimte ingericht. Wethouder Geri Kroezen opent de fitnessruimte op vrijdag 3 oktober om 15.00 uur. U bent van harte welkom!

Wilt u ook gaan fitnessen?
Tijdens de opening kunt u zich aanmelden voor fitness voor senioren. Na aanmelding wordt u in oktober uitgenodigd voor een intakegesprek met de fysiotherapeut. Tijdens dit intakegesprek worden uw lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen ingeschat en wordt een persoonlijk fitnessschema gemaakt.

Met dit schema kunt u deelnemen aan het fitnessprogramma dat in totaal dertien weken duurt. U heeft de mogelijkheid om daarna door te gaan met een nieuw persoonlijk schema. Het schema is aangepast aan de mogelijkheden en het doel van de deelnemer. De fitnesslessen worden gegeven in kleine groepjes onder deskundige begeleiding.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Of wilt u zich aanmelden? U kunt op maandag, woensdag of vrijdag contact opnemen met Ageeth Bakker, medewerker breedtesport Sportservice Westfriesland, telefoonnummer 0229-287702, e-mail abakker@sportservicenoordholland.nl.

Het project fitness voor senioren is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeenten Andijk en Wervershoof, fysiotherapiepraktijk Fysio-WFO, Sportservice West-Friesland en een provinciale subsidie.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |