Gemeente Haren

Legesverordening

Wijziging

02/10/2008

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Haren in zijn vergadering van 29 september 2008 de wijzigingsverordening tot tiende wijziging van de Verordening op de heffing en de invordering van leges 2000 heeft vastgesteld.

De aanleiding van de wijziging is de inwerkingtreding van de (nieuwe) Wet ruimtelijke ordening per 1 juli 2008. In verband hiermee is het noodzakelijk dat hoofdstuk 5 van de verordening op de heffing en de invordering van leges wordt gewijzigd. Bepaalde artikelen uit de (oude) Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn vervallen en een aantal artikelen is in de (nieuwe) Wet ruimtelijke ordening anders omschreven en genummerd. Ook zijn er nieuwe instrumenten bijgekomen die in de gewijzigde legesverordening zijn opgenomen.

De tiende wijziging van de Verordening op de heffing en de invordering van leges 2000 gaat in per 3 oktober 2008. Het besluit ligt gedurende vier weken na deze publicatie ter inzage / is beschikbaar bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis. Als u vragen heeft over dit besluit van de gemeenteraad kunt u contact opnemen met Sietze van Hemmen, telefoonnummer 53 39 941, of via e-mail: sp.vanhemmen@haren.nl.