Politie Drenthe

Vrijdag

Assen, 03-10-2008

Politie onderzoekt toedracht verkeersongeval

EMMEN Een 21-jarige man uit Ter Apel raakte donderdagavond betrokken bij een verkeersongeval op de Hondsrugweg. Volgens getuigen reed de bestuurder met hoge snelheid vanaf de kruising Hondsrugweg met de Ermerweg in de richting van de Bargeres. Bij de kruising Hondsrugweg met de Brinkenweg raakte de auto in een slip en botste tegen drie autos, die voor het stoplicht stonden te wachten. Een 44-jarige inzittende van de auto die achteraan in de rij stond, is met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. Ook de 21-jarige man die achterop deze autos botste is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen was er nog een tweede voertuig betrokken bij het ongeval. Deze zou naast het voertuig van de 21-jarige bestuurder hebben gereden. Beiden kwamen uit dezelfde richting. De bestuurder van dit voertuig heeft inmiddels contact gezocht met de politie. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. (BPS 08-180731)

Rijden onder invloed
KLAZIENAVEEN In de nacht van donderdag op vrijdag is een 26-jarige man uit Zwartemeer aangehouden aan de Langestraat wegens het rijden onder invloed. Op het bureau blies de man 520 ugl. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. (BPS 08-180760)

Politie controleert in verkeer
ASSEN Agenten hebben donderdagmiddag op diverse plaatsen in Assen gecontroleerd in het verkeer. Er zijn verbalen uitgeschreven voor het niet dragen van een gordel (5x), het niet handsfree bellen in de auto (1x) en het niet aangeven van een richting (1x). (BPS 08-180689)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280.