AutoRai

Eerste Nissan GT-R bij Nissan High Performance Center Visscher in Amsterdam

(10/3/2008)
Vanwege het succes van de Nissan GT-R in Nederland heeft Nissan International besloten een Japanse versie van deze Supercar voor PR-doeleinden ter beschikking te stellen aan het enige Nissan High Performance Center in Nederland, Visscher Amsterdam.

De komende weken zal de GT-R tijdens diverse gelegenheden worden tentoongesteld en gedemonstreerd. Bijvoorbeeld dit weekend, zondag 5 oktober, tijdens de A1 GP op het Circuit Park Zandvoort, op 11 oktober tijdens de 100% Tuningâbeurs in Ahoy en op 12 oktober tijdens de Autovisie Time Attack op het circuit in Assen. Voor de komende maanden lopen al diverse contacten om de auto ook op andere evenementen te presenteren.

De Nissan GT-R welke nu in Nederland is, betreft een auto met Japanse specificaties. Deze auto is op technisch vlak niet vergelijkbaar met de Europese versie die vanaf maart 2009 geleverd gaat worden in Nederland.

De Nissan GT-R is alleen op afspraak te zien bij Nissan High Performance Center Visscher Amsterdam, Schepenbergweg 43 te Amsterdam Zuid-Oost.