Nederlandse Tafeltennisbond

titelsponsorschap NTTB Masters 2008
NTTB en Enjoy & Deploy tekenen contract voor titelsponsorschap NTTB Masters 2008
De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en Enjoy & Deploy B.V. uit Zoetermeer hebben een overeenkomst gesloten voor de titelsponsoring van de NTTB Masters 2008 met een optie op nog eens twee jaar. In 2008 zal de naam van het evenement gewijzigd worden in de "Enjoy & Deploy Masters".

De ondertekening voor het titelsponsorschap van de NTTB Masters. Van links naar rechts: Adriaan Schoorl
(Enjoy & Deploy), Frank Berteling (NTTB), Harald Hanemaaijer (NTTB) en Ruud van Graafeiland (Enjoy &
Deploy). (FOTO: © NTTB)

De organisatie van het finaleweekend (zaterdag 27 en zondag 28 december) is na een succesvol evenement verleden jaar, wederom in handen van tafeltennisvereniging SKF in samenwerking met de NTTB. Net als in 2007 wordt gerekend op een massale opkomst van het enthousiaste publiek in Veenendaal.

De voorrondes bij zowel de dames als de heren worden op zondag 2 november gehouden in Sporthal de Veur in Zoetermeer. Daar zal de NTTB worden ondersteund door de tafeltennisverenigingen Taverzo en SKF. Aan de Enjoy & Deploy Masters doen de sterkste Nederlandse spelers en de buitenlandse toppers uit de nationale Eredivisie mee.

Enjoy & Deploy is een bedrijf dat zich volledig richt op de implementatie en het beheer van documentmanagement applicaties. Vijf jaar geleden is Enjoy & Deploy begonnen met de sponsoring van tafeltennisvereniging Taverzo uit Zoetermeer. Inmiddels heeft Enjoy & Deploy deze activiteiten landelijk doorgetrokken, met onder meer de "ballenactie". Daarbij kregen verenigingen de mogelijkheid om gratis tafeltennisballetjes aan te schaffen.

Directeur Ruud van Graafeiland over de Enjoy & Deploy Masters: ,,Wij zijn erg blij met deze nieuwe mogelijkheid om ons bedrijf onder de aandacht te brengen bij tafeltennisminnend Nederland. Wij zijn op zoek naar communicatief vaardige talenten met minimaal een HBO opleiding en verwachten op deze manier mogelijke kandidaten voor een functie bij Enjoy & Deploy te vinden. We zijn dan ook erg enthousiast om de NTTB Masters te sponsoren."

De Nederlandse Tafeltennisbond is tevreden met de komst van een duurzame partner naar de NTTB Masters. Directeur Frank Berteling: ,,Het doet recht aan het evenement om een goede titelsponsor te hebben. Ik ben dan ook blij dat beide partijen elkaar op korte termijn gevonden hebben. Hiermee kunnen we in de toekomst het evenement verder professionaliseren en uitbouwen. Ik heb alle vertrouwen in de organisatoren SKF en Taverzo."

Voor het toernooi is een speciale website ontwikkeld door de NTTB, Enjoy & Deploy en haar partner Campai Business Solutions. Daarop staat alle informatie over het toernooi en is het voor deelnemers mogelijk om online in te schrijven. Het adres is:

www.nttbmasters.nl

NTTB/HH