Politie Zeeland


---


O-1936-2008 Politie zoekt getuigen
Gistermiddag is, vermoedelijk door een vrachtwagen, een lading modder en stenen verloren op de weg.
Een vrouw uit 's Gravenpolder, die in haar auto over de A58 (afslag Kruiningen) reed, reed over de afgevallen lading heen en kreeg twee lekke banden. Ook een tweede benadeelde, een vrouw uit de gemeente Reimerswaal, liep een lekke band op met haar auto. De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over bijvoorbeeld de herkomst van de lading. Wat de politie wil weten is:
Zijn er personen die het voorval hebben gezien? (Het afvallen van de lading)
Wat voor vrachtwagen was het waar de lading vanaf is gevallen?
Zijn er personen die een kenteken hebben genoteerd?
De lading is vermoedelijk gistermiddag rond 15.00 uur verloren. Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Kruiningen of bellen met het servicecentrum van de politie op 0900-8844.

O-1937-2008 Twee grilles gestolen van vrachtauto's
Vannacht, tussen 23.00 en 06.00 uur, zijn twee grilles van vrachtwagens gestolen bij een bedrijf aan de Livingstoneweg in Goes.
Hoe de diefstal is gepleegd is niet bekend. Het totale schadebedrag ligt rond de 4000 euro.

W-1938-2008 Graffitispuitster bekent
Gistermiddag rond 16.00 uur is een 17-jarig Middelburgs meisje als verdachte gehoord inzake aangebrachte graffiti.
Uit onderzoek is gebleken dat het meisje enkele tientallen malen een 'tag' heeft geplaatst op lantaarnpalen, in tunnels, op muren etc. Een schadebedrag is niet bekend bij de politie. Het meisje wordt aangemeld bij Halt om haar straf te ondergaan.

O-1939-2008 Vingertop verbrijzeld
In een bedrijf aan de Dijkwelseweg in Kapelle is vanmiddag rond 13.50 uur een bedrijfsongeval gebeurd.
Een 57-jarige Poolse werknemer wilde een vastgelopen machine weer aan de praat krijgen en raakte hierbij met zijn vinger klem te zitten. Nadat hij bevrijd was uit zijn benarde positie bleek dat zijn vingertopje verbrijzeld was. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De arbeidsinspectie is van het ongeluk in kennis gesteld.





Politie Zeeland