Het eerste volledig automatische boekhoudpakket


Boekhouden zonder stukken invoeren

AMSTERDAM, 20081006 -- De boekhouding doen zonder stukken in te hoeven voeren. Door het gebruik van digitale facturen is een automatische boekhouding mogelijk geworden. Digitale facturen kunnen direct in de boekhouding worden verwerkt. Als ook de mutaties van bank en giro geïmporteerd worden hoeven alleen eventuele kasstukken nog met de hand ingevoerd te worden.

Boekhouden van 7x24.nl verwerkt digitale facturen van Register.nl. Gewone e-facturen bevatten een plaatje van de factuur dat moet worden overgenomen in de boekhouding. Digitale facturen zijn e-facturen met een digitaal bestand, die zonder overtikken direct in de boekhouding komen. 7x24.nl is het eerste boekhoudpakket dat digitale facturen direct verwerkt, zowel de inkomende als de uitgaande. De 4.000 bedrijven die 7x24 gebruiken konden hun bank- en giromutaties al online laten verwerken. Nu ook de facturen online worden verwerkt kunnen de bedrijven hun boekhouding bijhouden zonder stukken te hoeven invoeren. Alleen eventuele kasmutaties die niet zijn gepind moeten handmatig worden ingevoerd.

D-facturen:
- zijn digitaal getekend: u weet zeker wie de afzender is
- zijn beveiligd: u weet zeker dat de facturen onderweg niet zijn gewijzigd
- zijn goedgekeurd door de Belastingdienst
- kunnen automatisch verwerkt worden in de boekhouding, zonder overtikken.

Iedereen met een inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel kan digitaal factureren: www.register.nl.
Internetboekhouden van 7x24 is het eerste pakket in Nederland dat digitale facturen kan verwerken: www.7x24.nl.

De combinatie van digitale facturen en internetboekhouden betekent een doorbraak naar een volledig geautomatiseerde boekhouding.