ABVAKABO FNV

Kom ook naar hét WMD evenement van 2008

Heeft u zich al geregistreerd voor hét WMD evenement van 2008? Dan bent u niet de enige. Vanuit het hele land wordt enthousiast ingeschreven op `In stelling voor de toekomst', dat op 7 oktober plaatsvindt in Fort Voordorp. Het aantal deelnemers loopt naar verwachting zelfs op tot 500.

Het workshopprogramma is nu bekend en biedt een ongekende diversiteit aan workshops binnen de thema's employability en professionalisering. Met aandacht voor ervaringen van collega-organisaties, competenties, leidinggeven, kwaliteit, diversiteit, leeftijd, imago, medezeggenschap en netwerken.

Kies die onderwerpen die u het meest aanspreken. Als u snel registreert kunt u nog kiezen uit alle 23 titels. Voor leden van de MOgroep is er tevens de gelegenheid om het jaarcongres op te nemen in het programma. Voor leden van de MOgroep W&MD is er tevens de gelegenheid om het jaarcongres op te nemen in het programma. Daarnaast is er ook ruimte voor bezinning. Wat dacht u van een voorproefje meditatie, een stoelmassage, een oefening op de Wii-fit, een bezoek aan een van de informatiestands of netwerken met collega's en branchegenoten ?

Nog niet geregistreerd? Dit kan nog tot 26 september. De toegang is gratis.

Meer informatie op http://www.welzijn.fcbwjk.nl.