business grows Creativity; how food business grows

7 okt 2008 12:00 - 7 okt 2008 19:30

Locatie: CineMec, Laan der Verenigde Naties 150, Ede
Organisatie: Stichting Food Valley

Tijdens de zesde Food Valley Conferentie bruist het tijdens deze middag van creativiteit. Creativiteit, van levensbelang voor succesvol innoveren, van levensbelang voor new business.

Luister naar Eugène Willemsen van Pepsico en Luc de Baets van Albert Heijn over het belang van creativiteit binnen hun bedrijf en hoe zij creativiteit stimuleren. Ervaar in de Crealabs methodes om innovatieve ideeën te genereren, wissel ervaringen uit met bedrijven die creativiteit hoog in het vaandel hebben staan.

Laat uw creatieve geest prikkelen op het Plein der Zintuigen; ruik de smaak van chocolade, proef in het donker, laat u verrassen door onverwachte smaken en ongewone gerechten.

Breng uw stem uit op het meest onderscheidende project of initiatief op voedingsgerelateerd gebied voor de uitreiking van de Food Valley Award.
Â
Tref ondernemers uit de agrifoodsector en het foodgerelateerde bedrijfsleven, vertegenwoordigers van research- en kennisinstellingen, overheidsbestuurders en intermediaire organisaties. Maak kennis met nationale en internationale partners uit de sector.

Vertrek met nieuwe ideeën, nieuwe kennis en nieuwe contacten. Beleef creativiteit opnieuw!

Meer over dit onderwerp
Food Valley Conferentie 2008
Contact
Meer informatie:
Mia Holleman
0317 427095
mia.holleman@foodvalley.nl
» meer Contact