Gemeente Bernheze


Informatieavonden Hoogwaardig Openbaar Vervoer

Praat mee over het Hoogwaardig Openbaar Vervoer in onze regio

Op 7 en 13 oktober a.s. kunt u kennismaken met de plannen voor het Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in onze regio. Onder leiding van OV-ambassadeur Jeltje van Nieuwenhoven presenteren vier marktpartijen hun plannen en kunt u met hen in gesprek gaan en vragen stellen. Belangrijk, want uw wensen en ideeën tellen mee bij de uiteindelijke keuze voor het Hoogwaardig Openbaar Vervoer.

Noordoost-Brabant verdient een goede bereikbaarheid en een duurzame toekomst.
HOV kan daar aan bijdragen. HOV bestaat uit snelle, comfortabele en betrouwbare openbaar vervoerlijnen met een hoge frequentie. Maar hoe ziet dat HOV eruit? Wordt het een bus, tram of trein? Waar gaan de voertuigen rijden en waar komen haltes? Hoe zit het met aansluitingen op het spoor? Wat mag het allemaal kosten en wat levert het op?

Kom naar de informatieavonden
Om antwoord op deze en andere vragen te vinden, hebben de provincie, een aantal Noordoost-Brabantse gemeenten en enkele belangenorganisaties, vier marktpartijen uitgenodigd om mee te denken. U kunt hun plannen al bekijken op www.hovnoordoostbrabant.nl onder 'nieuws'.
Tijdens de informatieavonden krijgt u een uitvoerige toelichting. Er is ruim gelegenheid om uw mening te geven en vragen te stellen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

U bent welkom op:

* Dinsdag 7 oktober 2008 in Uden: Theater Markant, Markt 32, of
* Maandag 13 oktober 2008 in Schijndel: Cultureel Centrum 't Spectrum, Steeg 9.

Aanvang: 18.30 uur
Einde: circa 21.30 uur

Kijk voor meer informatie op www.hovnoordoostbrabant.nl of bel de provincie: (073) 68 08 397 of 68 08 470.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
(0412) 45 88 88
(0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket