Gemeente Achtkarspelen


Startersavonden in Achtkarspelen en Kollumerland c.a.

Heeft u plannen om een eigen zaak te beginnen? Bent u onlangs een bedrijf begonnen? Loopt u al jaren rond met ideeën, maar weet u niet hoe u het aan moet pakken?
Kom dan naar de startersavonden die de gemeente Achtkarspelen in samenwerking met de gemeente Kollumerland c.a. organiseert.

Tijdens deze avonden geeft een medewerker van de Kamer van Koophandel voorlichting over een aantal zaken die voor u als (toekomstig) ondernemer van belang zijn. Wat betekent het om ondernemer te worden? Waar moet u aan denken? Wat verwachten bank en de belastingdienst van een startende ondernemer? Deze en andere zaken zullen in kleine groepen aan de orde komen waardoor er ook ruimte is voor het stellen van persoonlijke vragen. Na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje met andere startende ondernemers na te praten.

De avonden worden gehouden op dinsdag 7 oktober (gemeentehuis Kollumerland c.a.) en maandag 13 oktober (gemeentehuis Achtkarspelen). Beide avonden zijn toegankelijk voor zowel (pré) starters uit de gemeente Kollumerland c.a. als uit de gemeente Achtkarspelen. De avonden beginnen om 19.30 uur. De avonden zijn slechts toegankelijk voor een beperkt aantal mensen (ca. 20 per avond) schijf je dus snel in! Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden bij: Frederik Kamstra, gemeente Kollumerland c.a., (0511) 45 88 78, f.kamstra@kollumerland.nl of Ilona Boekhorst, gemeente Achtkarspelen, (0511) 54 82 00, i.boekhorst@achtkarspelen.nl.