Gemeente Eijsden

Bedrijven Kontakt Dagen 2008

De gemeenten Eijsden en Margraten presenteren zich samen met een aantal ondernemers uit beide gemeenten in een gezamenlijk paviljoen tijdens de Bedrijven Kontakt Dagen 2008.

De Bedrijven Kontakt Dagen (BKD) Limburg op dinsdag 7 en woensdag 8 oktober 2008 zijn het netwerk evenement van de Euregio.

Het paviljoen van de gemeenten Eijsden en Margraten met als titel 'Natuurlijk Eijsden-Margraten' vindt u in de Noordhal rechts naast het themaplein van de BKD 2008. Het thema van de BKD is dit jaar duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen bespaart koste, verbetert de concurrentiekracht en draagt bij aan een goede reputatie.

Welke ondernemers vindt u in het 'Natuurlijk Eijsden-Margraten' paviljoen?

In bijgaande folder vindt u een handig overzicht van de ondernemers die deelnemen aan het 'Natuurlijk Eijsden-Margraten' paviljoen. Namens de gemeenten Eijsden en Margraten heten wij alle ondernemers van harte welkom!

Voorregistreren

Heeft u een Relatiekaart ontvangen. Dan kunt u zich op onderstaande button alvast voorregistreren. Voorregistreren is niet verplicht, maar voorkomt dat u bij de entree in lange rijen moet wachten.

Te downloaden:

* Folder BKD 2008.pdf