Gemeente Terneuzen

> Contacta 2008

Contacta 7, 8 en 9 oktober: Terneuzen in Zeeuws-Vlaams Paviljoen

De grootste gemeente van Zeeland is actief, ambitieus en veelzijdig. Terneuzen heeft ruim 55.000 inwoners en is een unieke gemeente waar werken, wonen, en recreëren naadloos op elkaar aansluiten. Terneuzen ligt centraal in Zeeuws-Vlaanderen, direct aan de entree van de Westerscheldetunnel en op nog geen uur van de Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Brugge. De haven van Terneuzen is, na Rotterdam en Amsterdam, de derde haven van Nederland. In de kanaalzone zijn grote bedrijven gevestigd. Onder andere op het gebied van chemie, logistiek en papier. Het scala van toeleveranciers maakt van Terneuzen een bedrijvige gemeente.
Terneuzen heeft als grootste gemeente van Zeeland een centrumfunctie. Dat blijkt onder meer uit de aanwezigheid van een streekziekenhuis, de winkelvoorzieningen, de vele bedrijven, sportfaciliteiten en een theater.

Moderne bedrijfslocaties, voldoende groeimogelijkheden en ruimte beschikbaar op diverse bedrijventerreinen, maken het uiterst aantrekkelijk om hier te werken en te ondernemen. In Terneuzen zijn woningen nog zeer betaalbaar. Er is een ruim aanbod van bestaande en nieuwe woningen. Zo worden er tot 2015 in Nieuw-Othene nog 1.200 woningen gebouwd; van rijtjeswoning tot riante bungalow, voor elk wat wils. Kortom... Terneuzen, ruimte voor werk, ruimte voor leven!

Wilt hier voor meer informatie over de Contacta op 7, 8 en 9 oktober a.s.

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |