Gemeente Winschoten


Extra service, actuele gemeentelijke info terwijl u wacht.

Op dinsdag 7 oktober worden in het gemeentehuis van Winschoten twee LCD-schermen feestelijk in werking gesteld. Deze LCD-schermen zijn geïnstalleerd om bezoekers van het gemeentehuis van actuele gemeentelijke informatie te kunnen voorzien.
De gemeente Winschoten voert actief beleid om wachttijden voor bezoekers van het gemeentehuis tot een minimum te reduceren. Maar, het kan voorkomen dat u toch enkele minuten moet wachten voordat iemand u te woord kan staan. Om deze minuten optimaal te benutten heeft de gemeente twee LCD-schermen geplaatst in het gemeentehuis. Op deze schermen kunt u actuele informatie lezen die u, als inwoner van de gemeente Winschoten, aangaat.

U kunt daarbij denken aan, aankondiging koopzondagen, evenementen die plaatsvinden in Winschoten, wegwerkzaamheden die plaatsvinden binnen de gemeente, gewijzigde openingstijden gemeentehuis, raadsvergaderingen etcetera.

De LCD-schermen zullen optimaal worden ingezet om bezoekers zo veel mogelijk van actuele informatie te voorzien. Mocht dit aanslaan dan denkt de gemeente erover om ook op andere plaatsen binnen de gemeente, waar veel inwoners komen, LCD-schermen te plaatsen met identieke informatie.