Zakelijke mobiel tijdens zomervakantie met name in Frankrijk gebruikt

07/10/2008 09:55

Preach

Persbericht

Zakelijke mobiel tijdens zomervakantie met name in Frankrijk gebruikt

Telecom Expense Management provider laat zien waar het mobieltje van de baas tijdens vakantie gebruikt wordt.

Amsterdam, 7 oktober 2008 - De zakelijke mobiele telefoon werd tijdens de maanden juli en augustus het meest in Frankrijk gebruikt. Dit blijkt uit een analyse van Ezwim, een toonaangevende Software-as-a-Service (SaaS) aanbieder van diensten om telecomkosten beheersbaar te houden. Op basis van deze analyse stelde Ezwim de top 10 van landen samen van waaruit tijdens de vakantiemaanden het meest wordt gebeld met het mobieltje van de baas. Naast de nummer één-positie van Frankrijk zijn de sterke stijging van Italië en het ontbreken van Turkije in de top 10 opvallend te noemen. Turkije zit als vakantieland in de lift, maar dit vertaalt zich nog niet in belminuten op kosten van de baas. Landen als Amerika, Duitsland en België staan het hele jaar in de hoogste regionen van de top 10, vakantie of geen vakantie. Dit is niet verwonderlijk, aangezien deze landen de belangrijkste handelspartners van Nederland zijn.

"De zakelijk mobiele telefoon gaat al een aantal jaren mee op vakantie. In het verleden was dit met name om het contact met familie en vrienden te onderhouden. Inmiddels verwachten veel werkgevers dat werknemers ook tijdens de vakantieperiode beschikbaar zijn. Het is dus moelijk te bepalen welk deel van deze vakantiegesprekken zakelijk of privé is, zegt Wendy van Meer, Marketing Directeur van Ezwim.

De top 10


1. Frankrijk


2. Amerika


3. Duitsland


4. België


5. Italië


6. Spanje


7. Engeland


8. China


9. Brazilië


10. Rusland

Over Ezwim

Ezwim, wereldwijd marktleider in Telecom Management, levert Telecom Expense Management en Telecom Service Management software aan bedrijven en operators. Ezwim's diensten maken telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim's diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen.

Ezwim is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die 1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel ondersteunt. Ezwim heeft klanten in alle toonaangevende marktsegmenten en Global 2000 bedrijven vertrouwen op Ezwim diensten voor het effectief managen van hun telecommunicatie. Bezoek voor meer informatie www.ezwim.com.

Voor meer informatie

Ezwim BV

Wendy van Meer, Marketing Directeur

Tel. 020-8884388

Email: wvanmeer@ezwim.com





http://www.ezwim.nl