Politie Drenthe

Dinsdag

Assen, 07-10-2008

Onderzoek naar vernielde autos

MEPPEL De politie is een onderzoek gestart naar de vernieling van achttien autos. De autos stonden op een bedrijfsterrein aan de Industrieweg. Tussen zondag 12.00 uur en maandag 10.00 uur zijn van al deze autos de voor- en/of achterruit ingeslagen. Koplampen en achterlichten zijn kapotgetrapt of geslagen en in een aantal autos zitten deuken die er niet in zaten. De politie is op zoek naar eventuele getuigen die hier zondagmiddag, -avond of nacht iets verdachts hebben gezien. De 41-jarige eigenaar van het bedrijf deed aangifte. (08-181655)

Vier mannen aangehouden na bedreiging

ASSEN Maandagmiddag heeft de politie vier mannen uit Assen aangehouden. Ze worden ervan verdacht een 26-jarige plaatsgenoot te hebben bedreigd. Na de bedreiging waren ze weggereden. De politie heeft de verdachten, 22, 24, 25 en 16 jaar oud, na een zoekactie met meerdere dienstautos, in het centrum van Assen aangetroffen. Daar konden ze worden aangehouden. De politie is bezig met het onderzoek. De oorzaak van de bedreiging ligt in de relatiesfeer. (08-181603)

Laptop gestolen uit auto

EMMEN Maandagavond is een 49-jarige man uit Sleen zijn laptop kwijt geraakt. Deze werd gestolen uit zijn auto, die geparkeerd stond aan de Sparrenlaan. De dader heeft een portierraam ingeslagen om in de auto te komen. De politie onderzoekt deze zaak. (08-181683)

Man aangehouden na mishandeling

MEPPEL Maandagavond heeft de politie een 44-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij had bij een conflict in de Zuiderlaan een 43-jarige man een klap in zijn gezicht gegeven. Aanleiding is een burenruzie geweest waar zich een aantal mensen mee hebben bemoeid. (08-181675)

Aanhouding na huiselijk geweld

MEPPEL Maandagavond kreeg de politie een melding van huiselijk geweld. Een 50-jarige man had zijn vriendin in de woning mishandeld. Hij werd thuis opgezocht en aangehouden. Deze zaak wordt in principe afgehandeld volgens het protocol huiselijk geweld. (08-181677)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u contact opnemen met telefoon 0592 451280.