Gemeente Grave

Activiteiten van het jeugd- en jongerenwerk Grave

Inmiddels is het jeugd-en jongerenwerk Grave gestart met een contactuur. Iedere maandagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur zijn de jongerenwerkers uit Grave te bereiken in gemeenschaps-accommodatie Katrien aan de Brugstraat in het kantoor van vluchtelingenwerk. Jongeren met vragen, ideeën over activiteiten voor jeugd of het jongerencentrum zijn van harte welkom of kunnen contact opnemen met jongerenwerker Martijn Schmiermann: 06 19898463.

Jongerenbus

Deze week rijdt de jongerenbus helaas niet. Dit heeft te maken met een inbraak, waarbij apparatuur is meegenomen. Wij hopen dat we hier zo snel mogelijk een oplossing voor vinden en dat we de jongerenbus in de herfstvakantie weer kunnen laten rijden. Zodra we weten of dit het geval is, publiceren we dit op onze internetsite www.grave.nl. Je kunt natuurlijk ook even met Martijn Schmiermann contact opnemen als je wilt weten of de bus weer rijdt.

Thaiboksen

Op 20 oktober start een nieuwe activiteit in Grave: thaiboksen. Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden, dan kun je mailen naar thaiboksengrave@hotmail.com. De eerste les is gratis en wordt gegeven door Bram Bouman uit Velp en Robin van Haren.