Pearle door publiek als beste optiekketen verkozen

07/10/2008 12:16

Pearle

Pearle door publiek als beste optiekketen verkozen bij Retail Jaarprijs 2008

SOESTERBERG, 7 OKTOBER 2008 - Bij de verkiezing om de Beste Winkelketen 2008 is Pearle Opticiens door het publiek aangewezen als de beste optiekketen van Nederland. Dat heeft de Stichting Retail Jaarprijs maandagavond bekendgemaakt.

Voor de prijs worden Nederlandse retailers door consumenten genomineerd en beoordeeld op aspecten als prijs, assortiment, deskundig personeel, aanbiedingen en dergelijke. In totaal hebben zo'n 775.000 mensen hun stem uitgebracht en hun voorkeur uitgesproken voor de beste keten binnen de verschillende retailcategorieën.

Bas van Gils, verkoopdirecteur van Pearle Opticiens: "Wij zijn uiteraard heel blij met deze uitverkiezing, vooral omdat bij deze prijs de consument aan het woord is. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk en het is goed om te constateren dat onze klanten dat herkennen. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd."

Pearle heeft als enige optiekketen in Nederland het Optiekkeurmerk van het Keurmerkinstituut. Dit keurmerk garandeert deskundigheid en wordt officieel aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland. Kijk voor meer informatie op www.pearle.nl.





http://www.pearle.nl