Erasmus Universiteit Rotterdam

Benoemingen

Nieuwe hoogleraren bij Economie en Sociologie

Prof.dr. A.J. Dur bijzonder hoogleraar economie van prikkels en prestaties

Prof.dr. (Robert) A.J. Dur is benoemd tot bijzonder hoogleraar economie van prikkels en prestaties in de Faculteit der Economische Wetenschappen vanwege de Vereniging Trustfonds EUR. Dur (1973) promoveerde cum laude aan het Tinbergen Instituut aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bleef daarna aan de Rotterdamse faculteit verbonden. Hij kreeg in 2000 als jongste laureaat de NWO Vernieuwingsimpuls voor zijn onderzoek naar het effect van externe prikkels (zoals prestatiebeloning) op de intrinsieke motivatie van werknemers. In 2001 ontving hij de Erasmus University Research Grant.

Prof.dr. W.J. Heilbron hoogleraar Sociale Wetenschappen, in het bijzonder studie van lange termijnprocessen op het domein van de economische instituties en organisaties.

Prof.dr. W.J. Heilbron is benoemd tot hoogleraar Sociale Wetenschappen, in het bijzonder studie van lange termijnprocessen op het domein van de economische instituties en organisaties. Prof. Heilbron was bijzonder hoogleraar Sociale wetenschappen, i.h.b. de studie van langetermijnprocessen vanwege de Norbert Elias Stichting.

07 oktober 2008