Dinsdag 7 oktober te zien in Team West

Regio, 07-10-2008 o Dinsdag 7 oktober vraagt Politie Hollands Midden uw aandacht voor een poging tot verkrachting in Sassenheim en de start van het project Burgernet in Gouda.

Poging verkrachting Op zondag 21 september omstreeks 02.40 uur liep een 21-jarige vrouw over de Parklaan in Sassenheim naar huis. Ze kwam vanaf de kermis. Ter hoogte van het elektriciteitshuisje werd zij lastiggevallen door een man. De man probeerde de vrouw te verkrachten, maar zij verzette zich hevig. De Sassenheimse probeerde de aandacht van voorbijgangers te trekken. Toen twee jongens haar hulpgeroep hoorden, is de man ervandoor gegaan. In de reconstructie wordt ook een getuigenoproep gedaan, omdat er veel mensen op straat waren, die mogelijk de man gezien kunnen hebben.

Burgernet Programmamanager Burgertevredenheid Hugo Vos vertelt over de start van Burgernet in Gouda. Sinds vorige week worden er namelijk deelnemers voor Burgernet geworven. Kijk op http://nl.youtube.com/hollandsmidden voor een korte film over Burgernet.

Team West is iedere dinsdag te zien op RTV West om 17.42 uur en wordt om de twee uur herhaald tot 22.42 uur en vervolgens om 23.42 uur. De uitzending wordt de dag er na op woensdag herhaald om 06.00 een 11.00 uur. Heb je een onderwerp gemist of wil je een onerwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de webside www.teamwest.nl.