Gemeente Assen


Nacht van de Jeugd, feest voor alle jongeren tussen de 12 en de 18

Assen, 7 oktober 2008

Niets te doen voor jongeren in Assen? Als het aan het jongerenwerk in Assen ligt, komt daar snel verandering in. Om te beginnen op 17 oktober tijdens de Nacht van de Jeugd. Een alcoholvrij feest in club Diana voor iedereen tussen de 12 jaar en 18 jaar. Drink, dance en enjoy. Deejays van SLAM FM zorgen voor de muziek. De Nacht van de Jeugd begint om 21.00 uur en duurt tot 1.00 uur.

Behalve SLAM FM on Tour zijn er promotiedames, give aways, foto's en kun je SMS Chatten over jong zijn in Assen. De eerste honderd bezoekers krijgen een gratis consumptie, de hele avond is alcoholvrij.

'De Nacht van de Jeugd is meer dan alleen een fantastisch feest', zegt jeugdwethouder Jaap Kuin. 'Het is een uitdaging aan de jeugd. Met deze nacht willen we jongeren overtuigen dat er best veel mogelijk is. We laten met deze nacht zien hoe je zoiets kunt organiseren. Het is daarna aan de jongeren zelf om met ideeën te komen. Dat hoeven ze niet alleen te doen. Onze jongerenwerkers helpen daar graag bij. En als gemeente hebben we daar ook geld voor over. Daarnaast zijn we druk bezig met het nieuwe jeugdbeleid, we schrijven daarin van alles op over jongeren. Je zult dan ook eens met jongeren zelf moeten praten. Daarom nodig ik op oktober jongeren uit voor een SMS chat. Niets te doen? Dan is dit je kans om daar wat aan te veranderen.'