Provincie Groningen

Stem online voor de Provinciale Vrijwilligersprijs 7 oktober 2008

Vanaf dinsdag 7 oktober is het mogelijk om stemmen voor de provinciale vrijwilligersprijs 2008 op deze website. Er zijn zes organisaties genomineerd en daarvan kunnen er drie een prijs winnen van EUR 3.000,-. Met de prijs wil de provincie het vrijwilligerswerk stimuleren, want vrijwilligers zijn van onmisbaar belang voor onze samenleving.

In de categorie 'Organisatie die het beste voor zijn vrijwilligers zorgt' zijn dat:
Het Dorpshuis Weersterheem uit Garrelsweer, Coach4 you uit Groningen, Zeilstichting Aeolus in Groningen en Europa Kinderhulp uit Woudbloem. In de categorie 'Organisatie die de inzet van jongeren stimuleert' zijn dat de Stichting Vakantieweek uit Uithuizermeeden en Nutopia uit Borgercompagnie.

Er kan gestemd worden tot 20 oktober. Daarna beslist de jury welke organisaties uiteindelijk een prijs krijgt. De prijzen worden uitgereikt tijdens de landelijke 'Make A Difference Day' dagen (MADD) op 31 oktober en 1 november. Tijdens MADD doen zoveel mogelijk mensen in heel Nederland één of twee dagen vrijwilligerswerk. Van de provincie Groningen gaan er ook medewerkers vrijwilligerswerk doen tijdens deze dagen.

De provinciale vrijwilligersprijs wordt georganiseerd door het Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling.

7 oktober 2008