Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Job Cohen schrijft mee aan positief boek

7 oktober 2008

Amsterdam Nieuw West introduceert jobcohen.jpg (3 Kb) De zon komt op in Nieuw West. Een nieuw boek
dat vertelt over de positieve bijdrage van mensen die iets betekenen voor Nieuw West. Burgemeester Job Cohen heeft hiervoor het voorwoord geschreven. Hij ontvangt op 9 oktober het eerste exemplaar tijdens een netwerkbijeenkomst van The New Generation in de Meervaart.

Het boek
In het boek staan 20 portretten van mensen die iets betekenen voor hun omgeving, in het klein of in het groot, mensen die gedreven zijn en die tot grote bloei zijn gekomen. KAV eigenaren Hemmie en Ed Kerklingh, journaliste Shirley Brandeis, directrice Slotervaartziekenhuis Aysel Erdubak, EO-presentatoor Arie Boomsma zijn een aantal van de geïnterviewden.

Netwerkbijeenkomst
De netwerkbijeenkomst van The New Generation is op 9 oktober van 17:00 uur tot 22:30 uur. Tijdens deze derde bijeenkomst staat het thema `trots op Nieuw West' centraal. De afgelopen netwerkbijeenkomsten hebben ideeën, inspiratie en ontmoetingen opgeleverd. Hieruit zijn projecten ontstaan waar Nieuw West trots op is. Op de feestelijke avond van 9 oktober worden talenten en kanjers uit Nieuw West belicht. Hiermee wil The New Generation een positief signaal afgeven en laten zien hoe trots zij is op Nieuw West.

The New Generation is een netwerk van mensen en organisaties in Nieuw West waar jong en oud, huisman en zakenvrouw elkaar ontmoeten en inspireren. Iedere bewoner of organisatie in Nieuw West kan hier deel van uitmaken.