Gemeente Echt-Susteren


Echt-Susteren weer op Bedrijven Kontakt Dagen!

De Bedrijven Kontakt Dagen (BKD) Limburg op dinsdag 7 en woensdag 8 oktober 2008 is hét netwerk evenement van de Euregio. Een laagdrempelige beurs voor het MKB die ook voor Echt-Susteren absoluut meerwaarde biedt aan ons bedrijfsleven. Daarom nodigen wij u als ondernemer uit om u samen met de gemeente en collega-ondernemers te presenteren in het Echt-Susteren Paviljoen! Meer weten? Lees snel verder!

Op de BKD Limburg 2008 presenteert Echt-Susteren zich, net als vorige jaren, met een gezamenlijk paviljoen. De ervaring heeft geleerd dat een gezamenlijke presentatie de individuele beursdeelname aanzienlijk effectiever maakt. De BKD is een unieke plek om uw bedrijf te presenteren, omdat u op één locatie heel ondernemend Limburg ontmoet: dat scheelt afspraken en kilometers!

Het voordeel van deelname aan het paviljoen is tweeledig: van de ene kant profiteert u mee van de grote stroom bezoekers die een paviljoen trekt en daarnaast profiteert u als deelnemer van de vruchtbare zakelijke contacten tussen de deelnemers onderling. Om deze effecten verder te versterken organiseert het Echt-Susteren Paviljoen een aantal interessante en aantrekkelijke activiteiten zodat u als deelnemer verzekerd kunt zijn van veel bezoekers op uw stand.

Interesse? Meld u dan aan!

De gemeente Echt-Susteren treedt op als coördinator bij de organisatie van het Paviljoen. Wilt u deelnemen, stuur dan vóór 21 juli a.s. een email naar mevrouw Daniëlle Reijnders van MECC Maastricht, telefoon 043-3838335.

Het is dan ook van belang dat u haar de afmetingen van uw stand doorgeeft. Het is mogelijk om een voorkeursplaats aan te geven. Hiermee zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Actuele informatie over de BKD Limburg 2008 vindt u ook op www.bkdlimburg.nl

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Coenen, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Echt-Susteren, op 0475-478478 of een email sturen naar m.vlap@echt-susteren.nl