14e Praktijk congres Succesvol Persbeleid o.l.v. Paul Witteman

10/06/2008 08:00

Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV

De invloed van de (traditionele) nieuwsmedia brokkelt langzaam maar zeker af. Het publiek haar haar beeldvorming niet langer alleen bepalen door wat kranten schrijven of wat ze via nieuwsprogramma's op radio/tv meekrijgt. Opinies worden meer en meer gevormd door discussies via weblogs en communities en via infotainment-achtige programma's. En of er dan sprake is van beeldvervorming doet er voor hen niet toe.

Het 14e Praktijkcongres Succesvol Persbeleid vindt plaats op dinsdag 7 oktober en staat in het teken van Beeld(ver)vorming.

Paul Witteman tekent wederom voor het dagvoorzitterschap. Andere sprekers zijn o.m.

Peter R. de Vries, GeenStijl,nl, Rabobank, UMC Utrecht, Ton Elias, Zembla, KPN, Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Sanderijn Cels, de Volkskrant, Politie Haaglanden, VPRO Tegenlicht, Algemene Pensioen Groep, Kay van de Linde, RTL Nieuws, NRC Handelsblad, Elco Brinkman (Bouwend Nederland), Media-ombudsman Nederland en NOS Journaal.

Instapdag Opbouw & onderhoud van uw persnetwerk

Voorafgaand aan het jaarcongres vindt op maandag 6 oktober de Instapdag plaats over Opbouw & onderhoud van uw persnetwerk. Deze dag o.l.v. Maria Henneman (voorheen hoofdredacteur Netwerk) is speciaal bedoeld voor persvoorlichters die nog niet zo lang in deze functie werkzaam zijn.

Masterclass Persbeleid in crisissituaties

De Masterclass Persbeleid in crisissituaties van de media-experts Charles Huijskens & Dig Istha vindt plaats op woensdag 8 oktober. Een intensieve eendaagse workshop, bestemd voor persvoorlichters die ook in slechte tijden de touwtjes in handen willen houden.

Masterclass Framing, reframing, priming & spinning

Op donderdag 9 oktober geeft Jan Kuitenbrouwer een masterclass over de inzet van framing, reframing, spinning, buzzing en priming teneinde de boodschap meer kracht mee te geven en vooral: het gewenste kader.

Voor meer informatie:

Corner-Stone (Marie-Louise Geenen): 023-5421926

of www.corner-stone.nl





http://www.corner-stone.nl