Resultaten internationaal onderzoek Fitna op Praktijkcongres Succesvol

16/09/2008 08:00

Corner-Stone Marketing & Sales Programmes BV

Tijdens het Praktijkcongres Succesvol Persbeleid op 7 oktober 2008 presenteert Publistat de resultaten van internationaal onderzoek naar de berichtgeving over de film Fitna van Geert Wilders (PVV). Wat is de impact van de film geweest op de berichtgeving over ons land in de buitenlandse media en dientengevolge het imago van Nederland? Dagvoorzitter Paul Witteman praat n.a.v. het onderzoek met Ton Elias en Brechtje van de Moosdijk (RTL Nieuws).

Voorafgaand aan het debat over Fitna, geven sprekers van naam en faam hun ervaringen weer t.a.v. het congresthema Beeld(ver)vorming. Waaronder Peter R. de Vries (Joran-gate), Elco Brinkman (Bouwend Nederland), Kees Brouwer (VPRO Tegenlicht), Dominique Weesie (GeenStijl.nl), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) en Jos van Dongen (Vara Zembla). .

Daags voor het jaarcongres vindt op maandag 6 oktober de Instapdag plaats over Opbouw & onderhoud van uw persnetwerk. Deze dag o.l.v. Maria Henneman (voorheen hoofdredacteur Netwerk) is speciaal bedoeld voor persvoorlichters die nog niet zo lang in deze functie werkzaam zijn.

Wegens grote belangstelling zijn er op vrijdag 10 oktober extra edities gepland van zowel de Masterclass Persbeleid in crisissituaties van de media-experts Charles Huijskens & Dig Istha als van de Masterclasss Framing, reframing, priming & spinning van Jan Kuitenbrouwer.

Meer informatie: www.corner-stone.nl