Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

2008/YG51
Buitenpost, 22 september 2008

Startersavonden in Achtkarspelen en Kollumerland c.a.

Voor iedereen die plannen heeft om een eigen bedrijf te beginnen of voor wie net een eigen bedrijf is gestart organiseren de gemeenten Achtkarspelen en Kollumerland c.a. op dinsag 7 en 13 oktober startersavonden.

In kleine groepen komen uiteenlopende onderwerpen aan bod die voor alle (pré) starters uit de gemeente Achtkarspelen en Kollumerland c.a. interessant zijn. Een medewerker van de Kamer van Koophandel geeft voorlichting over een aantal zaken die voor alle (toekomstige) ondernemers van belang zijn. Wat betekent het om ondernemer te worden? Wat verwachten de bank en de belastingdienst van een startende ondernemer? Deze en andere zaken zullen in kleine groepen aan de orde komen waardoor er ruimte is voor het stellen van persoonlijke vragen.

De avonden worden gehouden op dinsdag 7 oktober (gemeentehuis Kollumerland c.a.) en maandag 13 oktober (gemeentehuis Achtkarspelen). De avonden beginnen om 19.30 uur. De avonden zijn slechts toegankelijk voor een beperkt aantal mensen (ca. 20 per avond), inschrijven moet dus snel! Deelname is gratis. (Pré) Starters kunnen zich aanmelden bij: Frederik Kamstra, gemeente Kollumerland c.a., (0511) 45 88 78, f.kamstra@kollumerland.nl of Ilona Boekhorst, gemeente Achtkarspelen, (0511) 54 82 00, i.boekhorst@achtkarspelen.nl.