Ingezonden persbericht


29 september 2008

Persbericht

Steve van Deventer
houdt bijbelstudies
in Zelhem

Steve van Deventer geeft van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 oktober dagelijks een bijbelstudie over het onderwerp 'Kracht om te Leven'. Steve komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heeft als predikant op verschillende plekken in Nederland gewerkt en is in christelijk Nederland hij een geliefd spreker. De bijbelstudies vinden plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem en zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Deze week spreekt Steve over 'Kracht om te Leven' en gaat daarbij verder in op de tekst die Jezus heeft gezegd bij zijn hemelvaart 'U zult kracht ontvangen wanneer de Heilige Geest over u komt'. Dit wordt een week waar toehoorders leren leven vanuit de kracht die God tot hun beschikking stelt. De apostel Paulus roept mensen ook op om krachtig te zijn in de Here om staande te blijven in het normale leven. Dit worden praktische bijbelstudies over hoe God mensen kan bijstaan in de meest uiteenlopende situaties

De studies van Steve van Deventer, die op dit moment voorganger is van 'De Weg' Evangelische Gemeente in Mijdrecht, vinden plaats op dinsdag 7 oktober, woensdag 8 oktober 4 juni en donderdag 9 oktober om 10.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Meer informatie over Steve van Deventer en het thema van deze week kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geĂŻnteresseerden ook andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden, bekijken. De bijbelstudies van Steve van Deventer vinden plaats op Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht