Gemeente Sittard-Geleen


129_2008

PERSBERICHT

Sittard-Geleen met eigen plein op BKD in Maastricht

Sittard-Geleen, 1 oktober 2008 -- De gemeente Sittard-Geleen neemt met een eigen plein deel aan de Bedrijven Kontakt Dagen 2008 in het MECC in Maastricht. De BKD wordt gehouden op 7 en 8 oktober.

Op het Sittard-Geleen-plein is ondermeer een presentatie te zien van het Ondernemershuis, presenteert het Ondernemersloket zich en geeft een medewerker van het Starterscentrum van de Kamer van Koophandel beginnende ondernemers alle info die ze nodig hebben.

Op het plein staan ook zes Sittard-Geleense bedrijven, te weten Collé Rental and Sales, Woonpunt W.M., Comsec-Communication&Security, Tillie & Partners en Glas Pro GlassConnect.

Er vinden op 7 oktober een drietal bijzondere evenementen plaats. Om 15.30 uur presenteert Edwin Currie van Krya Materials in Geleen zijn bedrijf. Kriya Materials won dit jaar de MKB Stedenprogramma Stimuleringsprijs Applaus voor de Ondernemer Sittard-Geleen. Van 15:45 tot 16.00 uur is de eerste presentatie van het statement van het Ondernemershuis Westelijke Mijnstreek. En van 16.30 tot 17.00 uur vindt op het Sittard-Geleen-plein de aftrap plaats van het Microkredieten Fonds Zuid-Limburg, een initiatief van de gemeente Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen in samenwerking met de Rabobank, het Starterscentrum Limburg en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Het Sittard-Geleen-plein ligt in de Zuidhal van het MECC (standnummer SG01), bij het plein van de gemeenten Beek en Echt-Susteren. Op zowel 7 als 8 oktober is de beurs open van 14.00 tot 22.00 uur.


---




Gemeente Sittard-Geleen