Persberichten
---

Nieuwe homepage Food Vakbeurs.nl, platform voor de food professional

Publicatiedatum: 06-10-2008
---


Food Vakbeurs.nl is hét platform voor de professionele foodbranche en benadrukt dit met de introductie van de nieuwe homepage. De vormgeving is uitdagend, fris en nodigt de vakspecialist in de foodsector uit tot verdere verkenning van deze digitale vakbeurs.
---


De bezoeker van de website www.foodvakbeurs.nl kan in één oogopslag zien welke actuele beursaanbiedingen en innovaties leveranciers presenteren in hun digitale stand. Op deze manier is men snel op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

De site kenmerkt zich door flexibiliteit. Project Manager Johan Denekamp: "De nieuwe homepage is net een Kameleon. Alles wordt aangepast naar het gedrag van de leveranciers en bezoekers. Dit maakt deze site uniek en een krachtig communicatiemiddel." Zo worden de populaire stands en productgroepen in kaart gebracht en elke week wordt een product extra onder de aandacht gebracht in het onderdeel "Product van de week".

Wilt u binnenkort een evenement of vakbeurs bezoeken? Neem dan een kijkje in de beursagenda waar u een overzicht aantreft van alle activiteiten in de foodsector. De nieuwsbrief van Food Vakbeurs.nl houdt u automatisch op de hoogte.

Bezoek de nieuwe homepage op www.foodvakbeurs.nl


.-.-.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (